Yhteistyökumppanit


TAMMISAAREN LUONTOKESKUS

Tammisaaren luontokeskus kertoo kiinnostavasti Itämeren ja länsiuusimaalaisen saariston muuttuvasta luonnosta. Näyttelyssä voit ihmetellä vedenalaisia ääniä, ihastella kalastajamökkiä, etsiä vieraslajeja kuivasta akvaariosta ja tutustua kosteikon elämään. Kodikas luontokeskus toimii 1840-luvulla rakennetussa talossa.

Ekenäs Naturum Facebook

Archipelago Activities Naturum


OUTDOOR HAPPINES – Ilse Klockars

Opasyritys Outdoor Happiness haluaa inspiroida ihmisiä liikkumaan luonnossa ympärivuotisesti. Luonnossa liikkumisen taitojen lisäksi luonnon hyvinvointia lisäävä vaikutus on toiminnan keskiössä. Outdoor Happiness tarjoaa mm. merimelontaa, maastopyöräilyä, avotuliherkkuja, luonto-opastuksia, metsäkylpyjä & merikylpyjä Hangossa ja lähiympäristössä.

Archipelago Activities Outdoor Happiness


MELONTATEHDAS – Jöns Aschan

Yli 10 vuoden ajan olemme tarjonneet kursseja ja retkiä sekä pienille että isoille merikarhuille monipuolisessa saaristossamme. Tarjoamme Taammisaaressa ja lähistöllä merimelontaa kesäisin ja talvisin ja talvella voit myös retkiluistella seurassamme.

Archipelago Activities Paddlingsfabriken


SAARISTO-MATTI – Matti Piirainen

Den finska skärgården är världens största skärgård. Bara Ekenäsområdet har över 1300 öar. Matti har charterbåtexamen och god kunskap om skärgården. Med Matti kan ett sällskap på fem personer delta på en  båttur i skärgården. På fisketur kan två personer i taget delta. Matti tar dig också på en oförglömlig utflykt till Västerbys naturområde. Du får att njuta av lugnet i naturen och koppla av vid en lägereld och en kopp pannkaffe.

Archipelago Activities Guide Matti


DÖNSBY B&B

Dönsby B&B on toiminut uodesta 2009 Dönsbyssä, Karjaalla. Kauniissa maaseutumaisemassa voit nauttia paikasya, jossa aika on pysähtynyt. Tämä Raaseporin helmi sijaitsee vain 3 km Karjaalta ja 80 km Helsingistä. Dönsbyn B&B-majoituksessa on tilaa 10 vieraalle neljässä huoneessa, joista kaikissa on näkymät luonnonkauniiseen ympäristöön. Meillä on suuri piha, jossa lapset voivat leikkiä tai aikuiset voivat levätä. Perinteinen suomalainen aamiainen tarjoillaan talon salissa.  


VILLA CHRISTINE B&B

Villa Christine toimii hyvinvoinnin, ihmisten välisten mielekkäiden kohtaamisten, leikin ja luovuuden paikkana. Talo tarjoaa ympäristöystävälliset tilat sekä kursseille, leireille, konserteille että muille kulttuuritapahtumille. Talo toimii myös kotina vieraille - sekä lyhyt- että pitkäaikaisesti. Villa Christinestä voi varata yleiset tilat yksityisesti ryhmälle tai seurueellesi yöpymisen majatalossa kesäaikaan.

Archipelago Activities


fiFI
sv_SESV en_GBEN fiFI