Program & aktiviteter

Ohjelma ja aktiviteetit

Archipelago Activities järjestävää ohjelmaa ja aktiviteetteja viikoittain sesonkiaikana sekä ympäri vuoden pyynnöstä. Onko työyhteisölläsi tai tiimilläsi tarve rentoutua luonnossa? Ehkä teillä on tarvetta päästä ulos ja liikkeelle! Voimme muokata erilaisia ohjelmia luonnossa - kertokaa meille toivomuksenne. Iloisilla oppaillamme on monipuolista osaamista ja muokkaamme mielellämme teille sopivan luontopaketin.


GUIDNING PÅ EKENÄS NATURUM

Kom och bekanta dig med Ekenäs pärla, mitt i stan, precis vid vattnet! Tammisaaren luontokeskus verkar i ett hus från 1840-talet. Bara huset i sig har varit med om mycket! Tillsammans med vår guide får du lära dig om Östersjön genom att bekanta dig med undervattensljud, bilder och olika interaktiva moment samt genom att se på film om vår vackra västnyländska natur.


Archipelago Activities

ELÄMYSKÄVELY

Tervetuloa kokemaan yksi Suomen monipuolisimmista alueista. Rauhallinen kävely arvokkaiden lehtipuiden ja laulavien lintujen keskellä tekee hyvää sekä keholle että sielulle. Noin 2,5 tunnin kävelymatka antaa sinulle mahdollisuuden kuulla mielenkiintoisia yksityiskohtia alueen historiasta sekä kasveista ja villieläimistä. Oppaamme voivat myös paljastaa, mitä eri puulajeja on käytetty ennen ja joita käytetään edelleen.


Archipelago Activities

METSÄVAELLUS

Vaellamme kauniissa metsämaisemissa Tammisaaren ulkopuolella, jonne matkustamme opastetulla yhteiskuljetuksella Tammisaaren luontokeskuksesta. Vaelluksen aikana tutustumme alueen luontoon ja historiaan. Vaellus päättyy järven rannalle, jossa nautimme kevyeen lounaan laavulla ennen kun palaamme yhteiskuljetuksella takaisin luontokeskukseen.


Archipelago Activities

SÄHKÖPYÖRÄLLÄ HANKOON!

Retki sähköpyörällä on ainutlaatuinen tapa tutustua luontoon, kulttuuriin ja historiaan. Tule mukaan retkelle oppaamme kanssa Tammisaaresta Hankoon. Tulemme junalla takaisin Tammisaareen retken jälkeen. Retken aikana saat tutustua alueen luontoon ja historiaan. Pysähdymme mielenkiintoisissa ja luonnonkauniissa paikoissa ja saat nauttia lounaasta merinäköalalla.


Archipelago Activities

Täysikuumelonta

Liu'uta kajakkisi vesille auringon laskettua, täysikuun kurkistaessa pilvenrepaleen takaa. Jos hyvä tuuri käy, taivas on pilvetön ja näemme sekä tähdet että kuun. Ihastuttava kesäyö ei missään vaiheessa käy aivan säkkipimeäksi, ja kuun loiste valaisee saariston omalla taianomaisella valollaan. Pidämme tauon pienellä suojaisalla rannalla, jolla nautimme eväistä ja omien oppaidemme poimimasta koivunlehtiteestä.


Archipelago Activities

HYVINVOINTOPÄIVÄ LUONNOSSA

Ryhmille ja tiimeille suunnattu hyvinvointipäivä luonnossa, jossa keskitymme hyvinvointiin, ryhmätyöskentelyyn sekä kommunikaatioon. Meillä on mahdollisuus tarjota pienempää tai laajempaa pakettia toivomuksenne mukaan. Hyvinvointipäivä voi keskittyä siihen, mitä ryhmänne kaikista eniten tarvitsee - esim. toisiinsa paremmin tutustumista, yhteisten ongelmien ratkaisemista, tehokkaampaa kommunikointia tai hauskan pitämistä yhdessä!


Archipelago Activities

RUOANLAITTOA LUONNOSSA

Valmistamme kolmen ruokalajin aterian kauniissa metsämaisemissa Tammisaaren ulkopuolella. Retki alkaa opastetulla bussikuljetuksella Tammisaaren luontokeskuksesta. Tämän jälkeen tutustumme luonnon syötäviin kauden antimiin. Valmistamme yhdessä aterian käyttäen hyväksi niitä raaka-aineita, joita luonto tarjoaa. Illalliseen sisältyy lisäksi kahvi, tee sekä sesongin lämmin juoma. Päätämme retken yhteisellä bussikuljetuksella takaisin luontokeskukseen.


Archipelago Activities

PUUKIIPEILY

Oletko koskaan ajatellut, miltä tuntuisi kiivetä puhelinpylvästä pitkin? Nyt sinulla on mahdollisuus kokeilla puukiipeilyä ihanassa metsäympäristössä. Kiipeät turvallisesti puuhun, josta laskeudut oppaan avulla maan kamaralle. Tämä retki sisältää myös lyhyen vaelluksen ja hiljaisen hetken, jolloin pääsemme nauttimaan pannukahvia ja pientä purtavaa. Puukiipeily ei vaadi ennakko-osaamista ja kaikki tarvittavat varusteet sisältyvät hintaan.


fiFI
sv_SESV en_GBEN fiFI