Archipelago Activitesin oppaat

Archipelago Activitiesin oppaat ovat intohimoisia ulkoilmaelämän suhteen. Osaamisemme on laaja-alaista, sillä olemme kaikki erilaisia. Voimme kuitenkin taata sinulle ja seurueellesi unohtumattoman hetken kanssamme luonnossa. Ympäri vuoden.


Archipelago Activities guide

Virve Savoila

Olen koulutettu eräopas, mutta olen aina kokenut, että luonnossa liikkuminen antaa energiaa. Maastopyörän selässä mieli lepää ja keho tekee töitä. Talvisin koen samaa suksilla sekä maastossa että rinteessä. Pidän yhdessä tekemisestä ja siitä, miten ryhmän vahvuus luo meille uusi mahdollisuuksia viihtyä elämässämme. Joten mennään yhdessä ulos, joka vuodenaikana!

Archipelago Activities guide

Eva Länsiluoto

Olen vanhenpainvapaalla oleva fysioterapeutti ja tuleva eräopas, joka nauttii ulkona liikkumisesta ja pannukahveista. Olen vuosien ajan yhdistellyt raitista ilmaa ja liikuntaa vetämällä ulkojumppaa, jossa käytössä on oma keho ja työvälineenä (ja seurana) kaveri.


Archipelago Activities guide

Markus Mattsson

Olen psykologi ja tuleva eräopas, jolla on monen vuoden kokemus kiipeilystä, melonnasta ja vaelluksesta. Rakastan luontoa ja ulkoilmaelämää kaikkina vuodenaikoina ja kaikilla säillä. Haastavat olosuhteet ja yksinkertainen elämä kiehtovat minua erityisesti.

Archipelago Activities guide

Martin Knuts

Olen löytänyt luonnon ilon sekä työssäni metsässä että metsästäessä ja hiihtäessä. Liikun metsissä, tuntureilla ja saaristossa. Olen huomannut, että ulkona ollessani voin kaikkein parhaiten ja ulos ja tulevana eräoppaana haluan antaa muille saman mahdollisuuden hyvinvointiin.


Archipelago Activities guide

DAN SÖDERLUND

Mielestäni kaunis luonto ja luontokokemukset lähiympäristössä ovat kaikkein parasta. Metsässä vaeltaminen ja saaristossa melominen on ihanaa. Haluaisin jakaa näitä kokemuksia kanssasi!

Archipelago Activities guide

Mia Sinisalo

Kaipaatko liikettä? Lähde kanssani luontoon kävellen, pyörällä, suksilla tai meloen. Uskon, että paras seikkailu syntyy yhdistelmästä elämyksiä ja turvallisuudentunnetta. Luonto rauhoittaa ja piristää, koska siellä olemme paikassa, johon kuulumme. Luonto tarjoaa meille mahdollisuuden olla itsemme kanssa sekä tuntea syvää yhteenkuuluvuutta.


Archipelago Activities guide

Björn Wadenström

Olen Archipelago Activitiesin perustaja ja toimin yrittäjänä. Olen työskennellyt 25 vuotta pelastuslaitoksella, käynyt muutamaan otteeseen katastrofialueilla työkomennossa, toiminut 20 aktiivisesti partiossa ja suorittanut eräopasointoja. Viime talvet olen viihtynyt Lapissa safarioppaana ja tätä nykyä Bromarv Skärgårdshamnin vierasvenesatama on kesäolinpaikkani.

Archipelago Activities guide

TERESA MUNSTERHJELM

Elämää luonnon ehdoilla! Luonnosta saa voimaa, kun kokee sen ilman nykypäivän jatkuvia häiriötekijöitä. Liikun luonnossa jalan, pyörällä ja hiihtämällä. Merellä melon tai sukellan yhdellä hengenvedolla. Olen aina valmiina tutkimaan uusia paikkoja!


ArchipelagoActivitiesLotta

lotta bruncrona

Käytän luontoa ja metsää treenipaikkana. Metsästä löytyy paljon liikuntamahdollisuuksia. Pidän metsässä juoksemisesta ja kävelemisestä, mutta myös siellä hiljentymisestä jolloin voi kokea luonnon voiman. Tule kanssani treenaamaan crossnaturea!

Archipelago Activities guide

EMMA KULLBERG


fiFI
sv_SESV en_GBEN fiFI