Archipelago Activities guider

Vi som jobbar som guider på Archipelago Activities är alla friluftsentusiaster. Vi brinner för olika friluftsgrenar och för att göra olika saker att göra i naturen, men vi kan garantera att vi kan erbjuda dig och dina vänner en oförglömlig stund tillsammans med oss ute i den friska luften – året runt!


Archipelago Activities guide

Virve Savoila

Jag är utbildad vildmarksguide och gillar framför allt att göra saker tillsammans med andra och att se hur styrkan i en grupp skapar nya möjligheter för oss att trivas med livet. Utöver det ger terrängcykling och skidåkning både i skog och backe mig energi. Jag vill gärna göra allt detta tillsammans med dig!

Archipelago Activities guide

Eva Länsiluoto

Jag är föräldraledig fysioterapeut och blivande vildmarksguide som njuter av att traska ute i naturen och koka kaffe ute i det fria. Jag har under många år kombinerat frisk luft och motion genom att dra jumppapass ute i naturen med egen kropp och en kompis som redskap (och sällskap).


Archipelago Activities guide

Markus Mattsson

Jag är psykolog och blivande vildmarksguide med många års erfarenhet av klättring, paddling och vandring. Jag älskar natur och friluftsliv hela året runt och i alla väder. Det är särskilt utmaningar och det enkla livet som fascinerar mig.

Archipelago Activities guide

Martin Knuts

Arbete inom skogsbranschen och hobbyn som jakt och skidning har bekantat mig med både skogar, fjäll och skärgården. Jag har märkt att jag mår bäst då jag får röra mig ute och som blivande vildmarksguide vill jag ge andra människor samma möjlighet till välmående.


Archipelago Activities guide

DAN SÖDERLUND

Jag uppskattar vacker natur och naturupplevelser i närmiljö. Att vandra i skog och mark och paddla i skärgården är det bästa som finns. Dessa upplevelser vill jag gärna dela med dig!

Archipelago Activities guide

mia sinisalo

Behöver du röra på dig? Kom ut med mig för att vandra, cykla, paddla och åka skidor. Det behövs inget extra –  det bästa äventyret är en blandning av upplevelser i en trygg miljö. Naturen ger både energi, för det är en plats där vi hör hemma. Naturen ger oss möjlighet att vara med oss själva, men också en känsla av samhörighet.


Archipelago Activities guide

Björn Wadenström

Jag är grundare av Archipelago Activities Ab. Jag har jobbat i 25 år som brandman, varit på några uppdrag till katastrofområden på olika håll i världen, fungerat i 20 år som aktiv scoutledare och sysslat med vildmarksguidestudier. De senaste vintrarna har jag jobbat som safariguide i Lappland och driver nu om somrarna hamnverksamheten i Bromarv.

Archipelago Activities guide

TERESA MUNSTERHJELM

Livet på naturens villkor! Att uppleva naturen utan de stimulanser som tillhör det moderna livet ger mig styrka och kraft. Med hjälp av naturen blir de resurserna som du kanske inte visste att du har mera tillgängliga. Jag rör mig mycket i naturen till fots, på cykel, på skidor och på havet i kajak – även under vattenytan med bara ett andetag!


ArchipelagoActivitiesLotta

lotta bruncrona

Jag använder naturen och skogen till träning. Skogen är full av träningsredskap. Jag tycker om att både springa och gå och stanna på olika ställen för att ta in naturens kraft. Kom med och träna crossnature med mig!

Archipelago Activities guide

EMMA KULLBERG


sv_SESV
fiFI en_GBEN sv_SESV